Vip Bungalow 1

De VIP bungalows bieden u een stukje paradijs op aarde, met hoge service in een comfortabele en luxueus ingerichte omgeving. De drie slaapkamers en vier badkamers geven u en uw familie volledige privacy in een strikte privé omgeving. Geniet van uw privé zwembad met een verfrissende duik in de ochtend, of rust heerlijk uit met uw favoriete cocktail in de middag.

Geniet van de weelderige tropische tuin en het geluid van vogels in de ochtend, om vervolgens op uw gemak te genieten. De volledig uitgeruste keuken geeft u de gelegenheid om uw ontbijt of favoriete gericht te bereiden, of snacks en drankjes.

De bungalow omvat een woonkamer, slaapkamers met en-suite badkamers, terras, keuken, zwembad en tropische tuin met een eigen identiteit en in hoog comfort. Vrijwel al uw wensen kunnen vervult worden. Elke bungalow is uitgerust met air conditioning, plafond ventilatoren, een stereo DVD, digitale TV in de woon- en slaapkamers, gratis Wifi en een digitale kluis.

De Engelstalige krant de Bangkok Post wordt iedere ochtend bij u bezorgd. Geniet van uw eigen zwembad in het midden van onze tropische tuin, of geniet van een heerlijke cocktail in de Thaise ‘sala’) tuinpaviljoen. De Drie Olifanten bieden u een heerlijke rustgevende tropische vakantie ervaring.

Bekijk de prijzen     Boek een bungalow      VIP Bungalow 2

Our website is protected by DMC Firewall!