Bungalows

Wij bieden u twee types bungalows aan. Deluxe bungalows, dit zijn vijf bungalows, elk voor twee personen, in een grote tuin rondom een zwembad. En VIP bungalows, dit zijn twee complexjes met elk drie bungalows voor twee personen, met een prive zwembad in een grote tuin.
U kunt onze deluxe bungalows bekijken in deze Virtuele Tour.

Deluxe Bungalows

De Drie Olifanten Deluxe Bungalows

Onze vijf Deluxe Bungalows liggen in een grote tropische tuin, met in het midden een zwembad. Volledige privacy is gegarandeerd. Elke bungalow is ontworpen om twee gasten een comfortabel en luxueze vakantie te bieden. Alle bungalows beschikken over een goed uitgeruste keuken, smaakvolle zitkamer in Thaise stijl, en een terras. Een sala (tuin paviljoen) is in de tuin, dicht bij het zwembad. Deze bungalows zijn ontworpen voor twee personen.

Vip Bungalows

De drie olifanten VIP bungalows

Onze VIP Bungalows bieden u top kwaliteit luxueze en ruime accommodatie. Elk van onze drie VIP Bungalows is een grote tropische tuin met drie bungalows (elk voor twee personen). De bungalows staan  dicht bij elkaar, bieden u volledige privacy, een eigen privé zwembad, een sala (tuin paviljoen), een grote zeer goed uitgeruste keuken, eetkamer, en een woonkamer. De VIP Bungalows zijn ideaal voor groepen met maximaal xes personen, zoals families en vrienden groepen.

FaLang translation system by Faboba
Back to Top